Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Gammax Impex Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Telefon mobil Leagoo Lead 7, Dual Sim
575 lei
Brand
Leagoo Lead 7
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Acumulatorul telefonului Leagoo Lead7 are un timp de asteptare(Stand By) de 400 de ore, aproximativ 16 zile, iar timpul de convorbire(Talk time) de pana la 25 de ore. Acest model de Smartphone poate oferi energie si altor dispozitive, lafel ca un acumulator extern(Power Bank), acesta putandu-se efectua prin cablul OTG oferit gratuit in pachetul de vanzare. Alte functii interesante sunt KnotHot Screen Transfer, care permite transferul de fotografii si filme instant, numai prin atingerea ecranelor sau Wake Gestures, adica ecranul porneste la dubla atingere a acestuia, prin desenarea unuia dintre cele 4 semne se pot accesa rapid cele mai uzuale aplicatii.

Ecranul Leagoo Lead7 utilizeaza un sistem de operare Android™ 4.4.2, KitKat si un procesor Quad Core care mareste viteza de procesare, dispozitivul va face fata oricaror situatii. Memoria RAM este de 1 GB, iar ROM de 8 GB, aceasta din urma putandu-se extinde printr-un card microSD de panala 64 GB.

Pentru imortalizarea momentelor importante telefonul este dotat cu doua camere foto, cea principala de 13 MP si cealalta secundara de 8 MP. Camera principala cu Autofocus si Blitz(Led Flash) este dotata cu CMOS senzor Sony K515 si poate sa inregistreze fisiere video la rezolutie Full HD. Dispune deasemenea de numeroase functii utile si interesante precum smile shot, gesture shot, face detection, beauty face, eraser si HDR.

Leagoo Lead7 poate face transfer de date rapid prin Wi-Fi Direct si poate face posibila vizualizarea pe televizor a continutului de pe smartphone.

Este disponibil in 2 culori, alb si negru, iar pe website-ul nostru puteti gasi deasemenea accesorii personalizate pentru acest model de telefon.
Din Gura in Gura